Nyjet-Arkivit për » Referendumi «

Të protestojmë… për t’u informuar! Klodi Stralla

Të protestojmë… për t’u informuar! Klodi Stralla Tashmë është bërë publike që SH.B.A. i kanë kërkuar Shqipërisë të pranojë, në teritorin e saj, magazinimin, neutralizimin dhe asgjesimin e armëve kimike të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook