Nyjet-Arkivit për » Rebeka Jegeni «

Romancë në pranverë… – nga Rebeka Jegeni

Romancë në pranverë… nga Rebeka Jegeni Maj 2022… Koncerti me repertor të muzikës klasike për piano dhe orkester, nga kompozitorë shqiptarë dhe të huaj, mbaroi me duartrokitje të pambarimta, dhe si zakonisht u Lexo Me Teper.

S’duhen bërë shumë pyetje…. Hymë në BE!! Urraaaa…! – nga Rebeka Jegeni

S’duhen bërë shumë pyetje…. Hymë në BE!! Urraaaa…! nga Rebeka Jegeni Bruksel, e martë 19 Korrik 2022 !! Urraaaa…. Hymë në BE!!! Flamurë e pankarta kudo… Himni Kombëtar buçet… Pushtetarë e deputetë të gëzuar Lexo Me Teper.

Natyra dhe Njeriu… nga Rebeka Jegeni

Natyra dhe Njeriu… nga Rebeka Jegeni (Një eksperiment i vogël) Njeriu dhe natyra ndërlidhen shumë me njeri-tjetrin. Atje ku ka natyrë, ka edhe njerëz. Njeriu ndryshon mjedisin natyror duke e kthyer në një Lexo Me Teper.

Festivali i Glastonbury-t feston 50-Vjetorin me Paul Mccartney-n në skenë… – nga Rebeka Jegeni

Festivali i Glastonbury-t feston  50-Vjetorin me Paul Mccartney-n në skenë… nga Rebeka Jegeni Në pak rreshta Festivali i Glanstonbury-t ose thjesht Glasto, është festival 5 ditor i prezantimit (paraqitjes) së arteve bashkëkohore në Pilton, Lexo Me Teper.

Wellsi dhe magjia e Portmerion Village… – nga Rebeka Jegeni

Wellsi dhe magjia e Portmerion Village… nga Rebeka Jegeni Wellsi është një nga të 4 vendet e kombet që përbëjnë Mbretërinë e Bashkuar.Ai shtrihet në pjesën juglindore të Mbretërisë, me sipërfaqe 20.799 Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook