Nyjet-Arkivit për » Qyteti i Durresit «

Qyteti i Durrësit dhe historia e tërmeteve

Qyteti i Durrësit dhe historia e tërmeteve Qyteti i Durrësit është ndoshta qyteti më i goditur në histori nga tërmetet në Shqipëri. Shkaku është lëvizja e mikropllakës së Adriatikut, e cila Lexo Me Teper.

Dy Gladiatorë Ilirë në qytetin antik të Durrësit

Dy Gladiatorë Ilirë në qytetin antik të Durrësit Me 15 qershor 2015, u vendosën në qytetin e Durrësit për herë të parë, mbas më shumë se 40 vitesh Dy Gladiatorët e punuar Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook