Nyjet-Arkivit për » Qytete dhe Fantazma «

Si mendon për ne një shkrimtar serb i kohës sonë? nga Ushtima e Sharrit*

Si mendon për ne një shkrimtar serb i kohës sonë? nga Ushtima e Sharrit* Që në Serbi është zhvillue nji propagandë antishqiptare e fortë kjo dihet prej të gjithëve. S’asht nevoja Lexo Me Teper.

Si mendon për ne shqiptarët… Ushtima e Sharrit

 Si mendon për ne shqiptarët… nji shkrimtar serb i kohës sonë? Ushtima e Sharrit (Lazër Radi) Që në Serbi asht zhvillue nji propagandë antishqiptare e fortë kjo dihet prej të gjithëve. Lexo Me Teper.

Jovan Duçiq: Qytete dhe fantazma

”Qytete dhe fantazma” – Tetë letra esse nga Jovan Duçiç Përktheu nga serbishtja Lazër Radi Libri u botua pa redaktim në fund të vitin 1997 500 kopje (261 fq.) Nji nga librat e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook