Nyjet-Arkivit për » Qeni «

Më ndje o Zot! – Lutjet e një qeni të lashtë

Më ndje o Zot! Lutjet e një qeni të lashtë Më ndje o Zot… Po të drejtohem ty… se i lodhur jam nga kjo jetë, dhe përgjërohem veç për një përkedhelje tënden. Njeriu ka harruar ta Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook