Nyjet-Arkivit për » Qemal Ataturku «

Dr. Bilal Golemi doktor i shkencave të veterinarisë

Dr. Bilal Golemi doktor i shkencave të veterinarisë (9 shkurt 1899 Golem – 15 mars 1955, Stamboll Turqi) doktor i shkencave të veterinarisë, shqiptar nga Shqipëria Mjek veterinar, mikrobiolog i shquar në fushën Lexo Me Teper.

Dy fjalë mbi zhvillimin e Gjuhës Shqipe! nga Genci Hoti

Dy fjalë mbi zhvillimin e Gjuhës Shqipe! nga Genci Hoti Për të disatën herë një stacion i digitalb-it trasmeton një emision mbi rolin që na kishte luajtur Klubi i Stambollit, në fund Lexo Me Teper.

Ataturku, që vallëzoi me nusen shqiptare nga Floqi – nga Fiqri Shahinllari

Ataturku, që vallëzoi me nusen shqiptare nga Floqi nga Fiqri Shahinllari I kërkova mikut tim floqar, Ahmet Likës ndonjë dokument që lidhet me Rushan Beun, personalitet i lartë ushtarak dhe mik i Lexo Me Teper.

Tahir Kolgjini: Jetëshkrimi i em shkurtimisht

Tahir Ali Kolgjini Jetëshkrimi i em shkurtimisht… Jam i biri i Ali, Osman, Hasan, Sulë, Idris, Sulë, Bajram, Shahin Kolgjinit. Nana e eme, asht Qamile Kolgjini, e bija e Sadik Totës nga Lexo Me Teper.

Shenjtët e krishterë të Shqipërisë Robert Elsie (2003) TN

Shenjtët e krishterë të Shqipërisë Robert Elsie (11.10.2003) TN Kjo përmbledhje të dhënash përqëndrohet në zhvillimin historik të kulteve të shenjtëve të krishterë që ishin nderuar në Shqipëri, dhe përbën njëkohësisht një Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook