Nyjet-Arkivit për » Qemal Agaj «

Kronikë nga Komuniteti shqiptaro-amerikan: 20-vite krijimtari letrare në amerikë – nga Frank Shkreli

Kronikë nga Komuniteti shqiptaro-amerikan:  20-vite krijimtari letrare në amerikë nga Frank Shkreli Ky vit shënoi 20-vjetorin e themelimit të Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë. Festimet e këtij përvjetori kishin filluar në shtator me ekspozitëne Lexo Me Teper.

Simbioza e intelektualit, artistit dhe viktimës së pafajshme – nga Pirro Fotiadhi

Fjalët e shkruara, në kohë të ndryshme,nga njerëz që e kanë njohur Enriko Veizin, vërtetojnë aftësitë e tij si inxhinier nafte, talentin si karikaturist dhe dritën e shpirtit që mbeti Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook