Nyjet-Arkivit për » Pushimet e Veres 2021 «

A ia vlen me i kalue pushimet në Shqipëri?! – nga Marelba Fushekati Boçi

A ia vlen me i kalue pushimet në Shqipëri?! nga Marelba Fushekati Boçi Durrësi mbetet nji nga qytetet më të dashme për mu. Me plazhin me leshterikë dhe me ranën e butë. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook