Nyjet-Arkivit për » Puna «

Sigmund Freud (1856-1939) Puna

“Njeriu energjik, njeriu i suksesit, asht ai që përmes punës ia del në krye me i shndrrue në realitet krejt fantazitë që ndërton në mendje…”

Steve Jobs (1955-2011) – Pasioni i Punes

“E vetmja mënyrë më ba nji punë si duhet, duhet me e dashtë atë çka ban… Nëse s’e ke gjetë çka të përshtatet ty, vazhdo me e kërkue… dhe mos Lexo Me Teper.

Franklin Delano Roosevelt (1882-1945) – Puna

“Liria e vërtetë e individit s’mundet të ekzistojë pa sigurinë ekonomike dhe pavarsinë… Njerzit e uritun e të papunë janë brumi me të cilin gatuhen diktaturat…” 

San Francesco d’Assisi – Puna

  “Kush përdor vetëm duart për punë, quhet puntor… Kush përdor duar dhe mëndjen quhet artizan, po kush përdor duart, mendjen dhe zemrën ai quhet artist…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook