Nyjet-Arkivit për » Prozatori «

Faiku: prozatori më i lartë i gjuhës shqipe!! nga Dr. Vasfi Samimi

Faiku: prozatori më i lartë i gjuhës shqipe!! nga Dr. Vasfi Samimi Faik Konica mbetet figura ma e madhe dhe ma kontraverse e kësaj kohe. Me rastin e ribotimit të librit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook