Nyjet-Arkivit për » President i Shteteve të Bashkuara «

Abraham Lincoln (12 shkurt 1809-15 prill 1865) – Shembull i shkëlqyeshëm i motos: Kurrë mos u Dorëzo!

Abraham Lincoln (12 shkurt 1809-15 prill 1865) Shembull i shkëlqyeshëm i motos: Kurrë mos u Dorëzo! Sigurisht personi në foto është ndër personat më të shquar të historisë amerikane dhe emri i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook