Nyjet-Arkivit për » Politika «

Për ty që më sheh nga shtëpia… – nga Elona Caslli

Për ty që më sheh nga shtëpia… nga Elona Caslli Për ty që çdo ditë më sheh nga shtëpia, për ty që ndodhesh para atij ekrani të vogël çdo mbrëmje, për Lexo Me Teper.

Mjerimi i kombit – janë historianët që prodhon politika! nga Arben Llalla

Mjerimi i kombit janë historianët që prodhon politika! nga Arben Llalla Mjerimi i kombit tonë është se zyrtarisht është ushqyer me histori të gënjeshtrës të shkruar nga historianët që i prodhon politika, që i paguan politika në Lexo Me Teper.

Shqiptarët nuk duhet të presin nga Daniel Gazulli

Shqiptarët nuk duhet të presin… nga Daniel Gazulli Gjendja E njohin të gjithë: shteti i së drejtës asht vetëm një iluzion, ose diçka që duen ta besojnë ata që janë të lidhun me Lexo Me Teper.

Nji frymë të re opozite, për mosvenitjen e shpresës refleksion nga Jozef Radi

Nji frymë të re opozite, për mosvenitjen e shpresës refleksion nga Jozef Radi (nga cikli “Nyja gordiane e zgjidhjeve shqiptare!”) Nji nga pyetjet më trazuese dhe më të vështira, që e mban peng Lexo Me Teper.

Paolo Borsellino (1940-1992) Mafia dhe Politika

“Politika dhe mafia janë dy pushtete që jetojmë mbi kontrollin e së njejtës hapsirë. Ato o bëjnë luftë mes tyre o merren vesh mirë…”

Femra Shqiptare dhe Politika Marsida Najdeni

Femra Shqiptare dhe Politika Marsida Najdeni U trumpetua shumë se politika shqiptare ka bërë kthesën e madhe… Aq shumë u bë reklamë se politika shqiptare na qenka demokratizuar, sa dhe për Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook