Nyjet-Arkivit për » “Pishtari i së vërtetës” «

Si u bëra “Armike” pa mbushe 11 vitet… nga Adriana Simoni – Neti

Si u bëra “Armike” pa mbushe 11 vitet… nga Adriana Simoni – Neti Dy fjalë në përcjellje të këtij shkrimi… Në vitet 1977-79, isha me shërbim ushtarak në Gjirokastër, dhe meqë Qyteti i Lexo Me Teper.

Kur “Dashuria” për Partinë… mundi Dashurinë për Fëmijën”


Kur “Dashuria” për Partinë… mundi Dashurinë për Fëmijën”
 *** U ndala pak gjatë te këto shënime të shkruara te Muri i Mirush Osmanit, nji djalosh i dikurshëm, të cilin e arrestuan pak Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook