Nyjet-Arkivit për » Pirro Fotiadhi «

Simbioza e intelektualit, artistit dhe viktimës së pafajshme – nga Pirro Fotiadhi

Fjalët e shkruara, në kohë të ndryshme,nga njerëz që e kanë njohur Enriko Veizin, vërtetojnë aftësitë e tij si inxhinier nafte, talentin si karikaturist dhe dritën e shpirtit që mbeti Lexo Me Teper.

Neço (Nestor) Muko (H)marjoti – Korifeu Lirik, Protagonisti i Këngës Himariote nga Pirro Fotiadhi

120 Vjetori i Ditëlindjes së Neço (Nestor) Mukos – një jete të ngjizur me tinguj dhe nota brilante, që rrezatojnë ndër shekuj. Artist i madh shqiptar promovues i polifonisë shqiptare në Francë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook