Nyjet-Arkivit për » Piro Dani «

Piro Dani – një Mësues i përkushtuar – dhe një histori personale – nga Nexhip Beqiri & Jozef Radi

Profesor Piro Danin e kam pasur profesor Kimie, në vitin 1983-’84, në vitin e fundit, të cilin e mbarova natën, mbasi më kishin përjashtuar në maturën e vitit 1975-76! Në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook