Nyjet-Arkivit për » Petro Muzaka «

Fshati Bubullimë – nga Dr. Niko Ferro

Fshati Bubullimë -  nga Dr. Niko Ferro Një përpjekje për të hartuar historikun e fshatit Bubullimë Fshati Bubullimë ndodhet 18.7 km në jugperëndim të qytetit të Lushnjës. Nga pikëpamja gjeografike Lexo Me Teper.

Kongresi Arsimor i Lushnjes (15-29 gusht 1920) nga Engjëll Zerdelia

Kongresi Arsimor i Lushnjes nga Engjëll Zerdelia (95-vjetori – 15-29 gusht 1920) Dy ngjarje me shumë rëndësi do të mbesin në Panteonin e kombit shqiptar: Kongresi Kombëtar dhe Kongresi Arsimor i Lushnjës. Kongresi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook