Nyjet-Arkivit për » Petrit A. Mulla «

Sigurimi i Shtetit, kërcenim për demokracinë nga Petrit A. Mulla

Sigurimi i Shtetit, kërcenim për demokracinë nga Petrit A. Mulla Shqipëria me një regjim kriminal dhe pinjollët e tij vazhdojnë të kërcënojnë Demokracinë e brishtë Shqiptare, nëpërmjet ish-Sigurimit të Shtetit! Regjimi kriminal Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook