Nyjet-Arkivit për » Petraq Kote «

Ende ose akoma, ose në vazhdimësi… – nga Petraq Kote

Ende ose akoma, ose në vazhdimësi… nga Petraq Kote (Në BRSS dhe Shqipëri janë pushkatuar poetë, po, edhe Federiko G. Lorka) …Fierit të artit letrar të “pushkatuar”, i dhëmb tmerrësisht poeti Aleksandër Zaka. Lexo Me Teper.

Shën Lasgushi – Shenjtor i Lirikës Shqiptare

Shën Lasgushi – Shenjtor i Lirikës Shqiptare Shën Lasgushi, desh dhe dëshira iu realizua… Shkoi në Shënjtëri më pas se shkoi në vdekje Enveri. Shën Lasgushi sot është ikonë në çdo Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook