Nyjet-Arkivit për » Përshtypje «

Mbi Panairin 2016 dhe Panairet e librit në Shqipëri – përshtypje nga Gëzim Zilja

Turp gazetarëve të kulturës që nuk pasqyruan ngjarjet më të rëndësishme të librit në panair… Turp që nuk lexuan para se te niste panairi të gjithë titujt e rinj që Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook