Nyjet-Arkivit për » Përpjekja «

Krist Maloku Polemik… Elsa Demo

Krist Maloku Polemik… Elsa Demo Në 110-vjetorin e lindjes së intelektualit nga Prizreni që u formua dhe ngrysi jetën në Vjenë e Grac. Iu kushtua mendimit shqiptar në shkencat humane dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook