Nyjet-Arkivit për » Përkthyesi «

Në shtëpizën e përkthyesit të Gjigandëve… nga Jozef Radi

Në shtëpizën e përkthyesit të Gjigandëve… nga Jozef Radi Nji kushtim Profesor Pashkos dhe së shoqes Nezaqetit… S’ka ndërtim ma tipik komunist se blloku i quejtun “Shallvarja”. Nji ndërtesë grandomane tipike ruse, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook