Nyjet-Arkivit për » Përdhunimi dhe Sigurimi «

Përdhunimi dhe Sigurimi nga Ilir Hashorva

Përdhunimi dhe Sigurimi nga Ilir Hashorva Trazira që shkaktoi intervista e Alida Hiskut mbi përdhunimet në masë të grave të dënuara nuk është ulur ende. Pati përkrahje dhe kundërshtime për mundësinë e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook