Nyjet-Arkivit për » Paul Tedeschini «

Kryeministrja e Australisë, Gillard u drejtohet emigrantve…

Kryeministrja e Australisë, Gillard u drejtohet emigrantve… dhe nji shënim që ndoshta ia vlen të lexohet… 
 Fjalimi kryeministres së Australisë: Julia Gillard drejtue emigrantve

 Imigrantët, dhe jo australianët, duhet të përshtaten. Parimi është Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook