Nyjet-Arkivit për » Parisi «

35 vjetori i Sheshit Skanderbeg në Paris nga Cezar Ndreu

35 vjetori i Sheshit Skanderbeg në Paris (Place de Scanderbeg)  6-7 Maj 1980 –  6-7 Maj 2015 nga Cezar Ndreu Pas një përpjekje rreth 10 vjeçare të Isa Ndreut dhe Lec Shllakut po edhe të Lexo Me Teper.

Të përshndes o Zog – poezi nga Jacques Prevert

Të përshndes o Zog – poezi nga Jacques Prevert Të përshndes o grifshë ujnash t’errta si qymyri që dikur ke njoftë zogun e prrallave zogun e zjarrmit dhe zogun e rrugve zogun e hamejve dhe djelmoshave Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook