Nyjet-Arkivit për » Paragjykimet «

Anton Çehov (1860-1904) – Paragjykimet

“…Paragjykimet dhe krejt shëmtitë e jetës janë të nevojshme, sepse me kohë ato transformohen në diçka të dobishme, ashtu si plehnat në humus…!” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook