Nyjet-Arkivit për » Padre Giuseppe Valentini «

At Zef (Giuseppe) Valentini (1900-1976) – Shqiptarët

Zef (Giuseppe ) Valentini (1 Korrik 1900-16 Nentor 1979) Giuseppe Valentini (shqip Zef Valentini) (Padova, 1 korrik 1900 – Milano, 16 nëntor 1979) ka qenë prift jezuit, albanolog italian dhe profesor Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook