Nyjet-Arkivit për » Pablo Neruda «

Neruda e Prevert nën përkthimin e Flutura Malo – Kuqani

Kush është Flutra Kuqani – Malo nga Gjin Musa E lindur në Tiranë në një familje të nderuar arsimtaresh, bijë e prindërve Tefë dhe Luçije Kuqani, dhe ka banuar në Lexo Me Teper.

Midis ëndrrës dhe realitetit Ferdinand Laholli (Esse)

Midis ëndrrës dhe realitetit Ferdinand Laholli (Esse) Që ëndërrimi është i qielltë, kjo tashmë dëgjohet thuajse përditshëm, por që prekja e qiellit nuk qenka ngjarje përditshmërie, kuptohet vetëm atëhere, kur me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook