Nyjet-Arkivit për » Onoda Shizen Juku «

No Surrender! – nga Avis Gjyshja

No Surrender! nga Avis Gjyshja Sot është e qartë për të gjithë, që humbësit e mëdhej të Luftës së Dytë Botërore janë rikthyer përsëri në ballë të kombeve ku shkëlqejnë dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook