Nyjet-Arkivit për » Olimpi «

Dionisi dhe Apoloni… 
nga Klodi Stralla

Dionisi dhe Apoloni… 
nga Klodi Stralla Refleksione rreth “Natyrës së Dyfishtë” të realitetit… Mitet e Lashtësisë janë njëherazi histori dhe art. Gjenia njerëzore ka sintetizuar në to mençurinë, përvojën dhe shpirtin e Lexo Me Teper.

Requiem për nji Njeri dhe nji Artiste të Madhe… Jozef Radi

Requiem për nji Njeri dhe nji Artiste të Madhe… nga Jozef Radi “Shpirtrat e mëdhenj nuk vdesin kurrë në kujtesën e popujve të tyre…” dh.k. Askush t’mos thotë se Ajo s’asht ma…! Ajo Lexo Me Teper.

Domethënia e një legjende – teknologji apo privatësi? Klodi Stralla

Domethënia e një legjende – teknologji apo privatësi? Klodi Stralla Mijra vjet më parë, prej kohërash që nuk mbahen mend, Prometeu ua vodhi zjarrin perëndive të Olimpit dhe ua çoj atë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook