Nyjet-Arkivit për » Noam Chomsky «

Shtypi dhe Intelektuali – nga Artan Kafexhiu

Shtypi dhe Intelektuali nga Artan Kafexhiu Edhe ky postim i mëposhtëm, si pjesa e parë e një shkrimi tim më të hershëm, është po ashtu, një risjellje e një artikulli të botuar rreth Lexo Me Teper.

Noam Chomsky – Ma e thjeshta

  “…T’flasësh n’mënyrë të komplikueme, t’përdorësh fjalë t’vështira, do me thanë se kërkon me dëshmue se ban pjesë te kasta e privilegjeve, pra hyn te ata që ftohen ndër kuvende e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook