Nyjet-Arkivit për » Njeriu «

George Bernard Shaw – Vlera e Njeriut

“…Kjo botë ka vetëm dy cilësi: e dobishmja dhe e padobishmja, dhe ka vetëm dy lloje njerzish: ata që vlejnë vërtet dhe ata që s’vlejnë nji grosh…!”

Johan Wolfgang Goethe – Njeriu

“Njeriu duhet të ndigjojë çdo ditë muzikë, të lexojë poezi, të shikojë piktura, në mënyrë që shqetësimet e kësaj bote të mos ia zhdukin ndjenjën e së bukurës, të cilën Lexo Me Teper.

George Bernard Show – Pushteti

“Pushteti nuk e korrupton Njeriun… po nëse në pushtet ngjiten pushtat… pushtat e korruptojnë pushtetin…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook