Nyjet-Arkivit për » Nicolò Machiavelli «

Kryevepra “Princi” i Makiavelit, – refleksione nga Ervina Toptani

Kryevepra “Princi” i Makiavelit, refleksione nga Ervina Toptani “Princi” i Makiavelit, kryevepra që ndryshoi mendimin mbi filozofinë politike, thelbin e shkencës së antroplogjisë dhe sensin e fuqisë absolute mbi pushtetin . Ky titull më lart më tremb! Lexo Me Teper.

Gjuha letrare është organizëm i gjallë Peter R. Prifti (1993)

Gjuha letrare është organizëm i gjallë… Peter R. Prifti (1993) Koment mbi kritikën që i bëhet gjuhës së njesuar letrare prej profesor Arshi Pipës Redaksia e revistës “Arbëria” falenderon Prof. Peter Lexo Me Teper.

Edhe nji fjalë për Demokracinë shqiptare… V. Golletti-Baffa

Edhe nji fjalë për Demokracinë shqiptare… Vinçenc Golletti-Baffa (1992) Kryeartikull i revistës “Arbëria” 10 (prill -shtator 1993) Siç na tregojnë ngjarjet e përditshme, rruga për në demokraci në Europën Lindore nuk është Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook