Nyjet-Arkivit për » Nevila Jaupaj «

Shqipe Nebiaj dhe Art Show i saj: “Mendje Endacake”

Shqipe Nebiaj dhe Art Show i saj: “Mendje Endacake” Art Show: “Mendje Endacake” Adresa: 116 Merritts Rd – Farmingdale NY 11735 Ekspozita është e hapur nga ora 10 am deri ne 5:00 pm. Nikoleta Lexo Me Teper.

Kokëfortë në vendimet e jetës sime… nga Nevila Jaupaj

Kokëfortë në vendimet e jetës sime… nga Nevila Jaupaj “Me dehni t’ju tregoj gjithçka, dhe esëll t’ju tregoj çfarë dua nga vetja dhe ndjesitë e mia…” Kam qenë pothuajse një libër Lexo Me Teper.

Dritero Agolli (1931-2017) – Shkrimtari dhe Vdekja – 27 Opinione

Dritero Agolli (1931-2017)  Shkrimtari dhe Vdekja – 27 Opinione Më dhëmbin gjitha Vdekjet – edhe tëndja, po më shumë më dhembin Poetët e Vrarë… nga Heshtja e Poetëve që një ditë shkojnë së bashku Lexo Me Teper.

Për Nënën time! nga Nevila Jaupaj


Për Nënën time! nga Nevila Jaupaj
 Ajo sot është në vend të parë në zemrën time… Deri dje kam pasë babin… pse dihet tashmë që lidhjet vajzë-baba janë më të fortat Lexo Me Teper.

Statuse të përzgjedhura prej miqve të mi… për vitin 2015

Statuse të përzgjedhura prej miqve të mi… për vitin 2015             Paradë e shëmtuar e fukarallëkut të mendjes, mungesës së fantazisë, kreativitetit, profesionalizmit… Zero frymëzim, zero përkushtim, zero stil, zero talent, zero Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook