Nyjet-Arkivit për » Nato «

Rusia luftë me NATO-n: 10 mijë tanke për pushtimin e Kosovës…

Rusia luftë me NATO-n, 10 mijë tanke për pushtimin e Kosovës… Marrëdhëniet në mes të Rusisë dhe NATO-së janë në një pikë kritike, dhe nuk përjashtohet një luftë në mes këtyre Lexo Me Teper.

Protesta e Shkupit dhe diplomacia e tredhur shqiptare Nebil Çika

Protesta e Shkupit dhe diplomacia e tredhur shqiptare shkrim nga Nebil Çika Prej disa ditësh çereku i kombit shqiptar është hedhur në protesta në Shkup, Tetovë, Gostivar, Dibër, Strugë, etj., qytete Lexo Me Teper.

Të protestojmë… për t’u informuar! Klodi Stralla

Të protestojmë… për t’u informuar! Klodi Stralla Tashmë është bërë publike që SH.B.A. i kanë kërkuar Shqipërisë të pranojë, në teritorin e saj, magazinimin, neutralizimin dhe asgjesimin e armëve kimike të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook