Nyjet-Arkivit për » National Geographic «

Antropologu Osmanagiç: “Historia e Njerzimit” e gjitha një gënjeshtër! Ja dhe provat!

Antropologu Semir Osmanagiç: “Historia e Njerzimit”  e gjitha një gënjeshtër! Ja dhe provat! “Historia e njerëzimit në këtë planet mbetet gënjeshtra më e madhe që është rrëfyer dhe shkruar ndonjëherë. Mezi Lexo Me Teper.

Kush janë shqiptarët nga Theron J. Damon – National Geographic – 1912

Kush janë shqiptarët – nga Theron J. Damon National Geographic, numri i Nëntorit 1912 Shqiptari është europian: për më shumë se dymijë vjet ka jetuar atje ku jeton tani – në fortesat Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook