Nyjet-Arkivit për » Natë Andrrash «

Natë andrrash… tregim nga Jozef Radi

Natë andrrash… tregim nga Jozef Radi Pranvera ndjehej n’ajri dhe pylli m’shfaqesh gjithkund në pritje… nganjiherë m’dukej si ajo bisha që rrin gati me të msye… i mjaftonin veç pak ditë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook