Nyjet-Arkivit për » Nafije Mema «

Kur Lasgushi mendohej i vdekur prej kohësh… – nga Lavdie Mato

Kur Lasgushi mendohej i vdekur prej kohësh… nga Lavdie Mato Meqë po lexoja dy-tre shkrime të mira për Lasgushin, po shtoj edhe unë nja dy gjëra të vogla nga kujtimet e mia! Unë Lexo Me Teper.

Dy letra: Lasgushi Shqipes… dhe Shqipja Lasgushit

Dy letra: Lasgushi Shqipes… dhe Shqipja Lasgushit Letër e Lasgushit dërguar Shqipes, (Nafijes) Zonjës Shqipe Lasgush Poradeci, Durrës Tiranë, më 16 Nëntor 1939, ora 10.5’ natën   Shqipja ime e dashur, Jam i lumtur që po Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook