Nyjet-Arkivit për » Muzeun Historik Kombëtar «

Refleksione post-expozite në Muzeun Historik Kombëtar Dhjetor 2021- nga Leonardo Vocaj

Refleksione post-expozite në Muzeun Historik Kombëtar Tirana – Albania – 3-5 Dhjetor 2021 nga Leonardo Vocaj Të organizosh një Expozite Personale vetëm dhe pa asnjë mbështetje financiare në kohë krizë pandemie globale dhe Lexo Me Teper.

Kuvend popullor Mbarëkombëtar për 550-vjetorin e vdekjes së Gjergj Kastriotit-Skënderbeut (1468-2018) – nga Kastriot Marku

Kuvend popullor Mbarëkombëtar për 550-vjetorin e vdekjes së Gjergj Kastriotit-Skënderbeut (1468-2018) nga Kastriot Marku Në kuadër të Jubileut të 550-vjetorit të vdekjes së Heroit tonë Kombëtar Gjergj Kastrioti-Skënderbeut, klasa jonë punëtore, fshatarësia Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook