Nyjet-Arkivit për » Municipalis «

Genci – Gentius, Mbreti i Fundit i Ilirëve nga Lutfi Alia

Genci – Gentius, Mbreti i Fundit i Ilirëve nga Lutfi Alia Në pranverën e vitit 205 p.e.s, romakët zbarkuan në Durrës. Sulmi i romakëve i zgjoi parthinët dhe fiset e tjera fqinje, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook