Nyjet-Arkivit për » Monika Vushmaqi – Berisha «

Një foto dhe historia e fatit të një familje Familja Vushmaqi – familja e nënës sime – nga Jozef Radi

Një foto dhe historia e fatit të një familje Familja Vushmaqi - familja e nënës sime nga Jozef Radi Kjo foto është e vitit 1926, është në natyrë në qytetin e Pejës. Në të janë katër çifte, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook