Nyjet-Arkivit për » Miza(n)skenë «

Miza(n)skenë Agron Tufa (fb – 2013)

Miza(n)skenë Agron Tufa (fb) Në sallën e Kakademisë së Shkencave kakademikët ishin mbledhë me përkujtu dy jubile njëherësh: të Kryekakademik Leksit (i dekun) dhe të kakademik Ndroqlit (gjithashtu i dekun). Në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook