Nyjet-Arkivit për » Miti i Sizifit «

Miti i Sizifit dhe shqiptarët – nga Fitim Zekthi

Miti i Sizifit dhe shqiptarët nga Fitim Zekthi Më duket se ne si komb kthehemi gjithnjë në pikën ku nisemi. Nuk kemi fuqi ta ngjisim diçka pa u kthyer përsëri. Ky është Lexo Me Teper.

Sizifi Rinush Idrizi – nga Edison Ypi

Sizifi Rinush Idrizi nga Edison Ypi Dy motra, dy vëllezër, asnjëri nga ne ende nuk e di nëse prindërit tanë përdorën ndonjë strategji që në shtëpinë tonë lexohej vetëm letërsi serioze, apo Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook