Nyjet-Arkivit për » Mira Vl… «

Ata ishin katër… tregim nga Mira Vl…

Ata ishin katër… tregim nga Mira Vl… Ata ishin katër… Një stërgjyshe, dy gjyshër dhe Ai. Ata ishin katër… dhe erdhën nga ai vend i largët verior, për të rigjetur shtratin e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook