Nyjet-Arkivit për » Miqsia «

Stephen Littleword (1954) – Miqsia

Nëse nji miqsi pushon së qeni miqsi, tregon se ka qenë miqsi fallse. E nëse ka qenë miqsi fallse, asht fatmirsi që ka marrë fund…

Bashkë me Schopenhauerin… nji copë e thyer vetvete Jozef Radi

Bashkë me Shopenhauerin… nji copë e thyer e vetvetes… nga Jozef Radi  (2013) Arthur Shopenhauer, mbetet nji nga filozofët më të pushtetshëm të formimit tim… Bile mund të them me pak Lexo Me Teper.

Abraham Lincoln – Miqsia

”Nëse miqsia asht pika jote e dobët, atëherë je personi ma i fortë në botë…!” 

Herman Hesse – Miqsia

“…Ndodh shpesh që ua heqim kohën miqve tanë, me ua kushtue atë armiqve tanë…!”

Alexandre Dumas – Miqsia

“…Miqsia qëndron në harresë të gjithçkaje çka japim, dhe në kujtesë të gjithçkaje që ne marrim…”

Alessandro Manzoni – Miqsia

“…Nji nga lehtësimet ma të mëdha të jetës asht miqsia dhe nji nga lehtësimet ma të mëdha të miqsisë asht pasja e dikujt me i rrëfye nji sekret…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook