Nyjet-Arkivit për » Midis ëndrrës dhe realitetit «

Midis ëndrrës dhe realitetit Ferdinand Laholli (Esse)

Midis ëndrrës dhe realitetit Ferdinand Laholli (Esse) Që ëndërrimi është i qielltë, kjo tashmë dëgjohet thuajse përditshëm, por që prekja e qiellit nuk qenka ngjarje përditshmërie, kuptohet vetëm atëhere, kur me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook