Nyjet-Arkivit për » Metodi «

Alfabeti i Kirilit dhe Metodit nuk ishte për serbët nga Fahri Xharra

Alfabeti i Kirilit dhe Metodit nuk ishte për serbët nga Fahri Xharra Si lindi cirilica e serbëve ? Edhe serbët janë të vonshëm sa i përket shkrim-leximit. Pa hyrë në shkrimet dhe botimet Lexo Me Teper.

Mendime të Çabejt për gjuhët e vjetra

Mendime të Çabejt për gjuhët e vjetra – Pjesa e V Skotishtja Rrjedh nga një shpërngulje irlandezësh në kohën e mesme. Dega tjetër është dega britanike, e cila përfshin ymrishten në Wales Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook