Nyjet-Arkivit për » Mërzitja «

Arthur Shopenhauer

“…Pothuej krejt dhimbjet tona na vijnë prej marrdhanieve që krijojmë me të tjerët…” “Dy anmiqtë e haresë njerzore mbeten dhimbja dhe mërzitja…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook