Nyjet-Arkivit për » Mërgimi «

Të thirremi në rrënjët sepse gjethet i rrëzon vjeshta… – nga Sokol Demaku – Kuvendim me bashkatdhetarin tim në mërgim

Të thirremi në rrënjët sepse gjethet i rrëzon vjeshta… nga Sokol Demaku  Kuvendim me bashkatdhetarin tim në mërgim Çdokush duhet ta dijë se lumturia dhe identiteti i tij është në vendlindje është nga Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook