Nyjet-Arkivit për » Mendimi «

Mendime te nje qytetarje… nga Marsida Najdeni

Mendime te nje qytetarje… nga Marsida Najdeni E dua qytetin tim! Tiranën është vështirë mos ta duash nëse je lindur e rritur aty me breza. Syresh çdo kush do të shprehej kështu Lexo Me Teper.

Anton Çehov (1860-1904) – Gjuha dhe Mendimi

“Mos ia jepni kurrë mundësinë gjuhës me e tejkalue mendimin… ”

Sokrati (470-399 p.K.) – Mendimi
 

Nuk mundem me i mësue asgja askujt… veç përpiqem me ua ba sa ma të mundun që të mendojnë!
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook