Nyjet-Arkivit për » Mehmet Kaloshi «

Menajt e Lurës në istikamet e Atdheut nga Enver Kaloshi

Menajt e Lurës në istikamet e Atdheut nga Enver Kaloshi Është e pamundur të flasësh e të shkruash për Menaj-t e Lurës pa sqaruar se ç’është Bajraku, dhe pse Menajt e shquar Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook